Buitenverlichting


Licht voor binnen en buiten!

Eén adres om verlichting rond uw woning te laten plaatsen

Een goede verlichting stopt niet aan de voor- of achterdeur. Wanneer u over een voor- of achtertuin beschikt, verdienen deze zeker de juiste verlichting. Dit is niet alleen een verbetering voor u en uw gasten maar ook voor de algemene uitstraling van de woning. Om dit tot in de puntjes te laten plaatsen, zijn wij er voor u.

Uiteraard kan dit aan de hand van een lichtplan maar geef ons zeker uw voorstellen door zodat wij die volledig kunnen uitwerken.

Voor de verlichting buiten zijn er, net zoals voor binnen, oneindig veel mogelijkheden. Denk aan de verlichting van uw tuinpad. Het vergemakkelijkt uw weg in het donker naar het tuinhuis of richting de straat. Wij plaatsen hiervoor armaturen die u kan kiezen en die perfect bij uw tuin en huis passen. Hebt u bepaalde plekjes in de tuin of een zwembad dat u sfeervol wil verlichten? Geen probleem, wij regelen een feeërieke verlichting die alle aandacht van uw gasten zal opeisen. Tot slot voorzien wij alle tuinhuizen, garages en carports van het ideale licht.

Wij brengen het licht naar uw tuin:

  • verlichting langs wandelpaden
  • licht aan aparte plekjes, zwembaden
  • alle licht in garage, carports of tuinhuizen
  • ruime keuze aan armaturen

Voor een aangename buitenverlichting regelt u een moment met ons en het komt in orde. Klik hier voor onze contactgegevens.