Renovaties


De renovatie van uw elektriciteit? Ook daar zorgen wij voor!

Bij de renovatie van een woning wordt in de eerste plaats dikwijls gedacht aan nieuwe daken, verbeterde ramen of andere plafonds. Maar vergeet wanneer u verbouwt in geen geval uw elektriciteit. Het is voor uw eigen veiligheid dat het netwerk in uw woning conform is aan de meest recente normen. Woont u in de regio Antwerpen, Mechelen of de Rupelstreek dan zorgen wij hier zeker voor. Wij komen naar u toe voor kleine aanpassingen tot het volledig vernieuwen van het elektriciteitsnet.

Wij zijn gespecialiseerd in opdrachten bij particulieren maar ook horecazaken of handelaren in Antwerpen en omgeving mogen ons aanspreken voor de renovatie van de elektriciteit in hun winkel. Met onze ervaring vernieuwen wij zonder problemen de volledige elektriciteitsbedrading of zorgen wij voor een verbeterde zekeringenkast die alle stroom weer aankan.

Ook wanneer u voor de verkoop van uw woning staat en u heeft een elektriciteitsattest nodig, zorgen wij voor de keuring dat uw elektriciteit voldoet aan alle normen.

De nieuwste elektriciteit in uw woning of handelszaak:

  • vernieuwen van alle elektriciteit
  • in uw huis of winkel
  • van volledige renovatie tot kleine aanpassingen
  • alles in orde voor de elektrische keuring

Blijf niet sukkelen met oude elektriciteit en contacteer ons vandaag nog. Klik hier voor onze contactgegevens.