Over ons

Met meer dan twintig jaar ervaring in de elektriciteitssector weten wij perfect welke toepassingen en oplossingen wij u kunnen bieden. Wij werken met de beste merken en bieden een feilloze service aan al onze klanten. Ons bedrijf is gevestigd in Hemiksem maar als elektricien mag u op ons rekenen in de Rupelstreek, in het Mechelse en de regio Antwerpen tot zelfs in de Voorkempen. Wanneer u problemen ondervindt met de elektriciteit of u wil de elektriciteit vernieuwen dan zijn wij er van begin tot einde om u te helpen.

In Hemiksem en ruime omgeving kan u een beroep op ons doen voor het leggen van elektriciteit in nieuwbouw of in handelszaken. We verwijderen ook oude elektrische toepassingen in woningen en kleine appartementen om ze nadien door een conform nieuw netwerk te vervangen.

Andere diensten die wij u kunnen aanbieden, zijn het installeren van allerlei verlichting voor zowel binnen als buiten. Tot slot plaatsen wij graag uw parlofoon in huis of appartement.

V.d.B Elektro bv is gevestigd in Hemiksem maar doet ook projecten in Antwerpen,Schelle;Niel,Aartselaar,Boom,Bornem, Mechelen, Brecht, Malle, Schilde, Zoersel, Schoten, Wijnegem, 'S Gravenwezel, Brasschaat, Deurne, Kalmthout, Kapellen, en Wommelgem.

Interesse of vragen? Klik hier voor onze contactgegevens.