Binnenverlichting


Bij ons brandt het licht!

Loop niet te ver om uw verlichting te laten installeren.

Niets zo vervelend wanneer u in een kamer ondervindt dat er te weinig licht is, ook al brandt de verlichting. Ook teveel licht waar er niet zoveel licht moet zijn, is niet de bedoeling. Kies om dit te verhelpen of om dit te voorkomen voor onze vakkennis. Om uw verlichting te laten installeren, werken wij als het nodig is volgens een strak lichtplan. Wij helpen u ervoor te zorgen dat u kan besparen op uw energiefactuur maar ook dat het niet te donker is als het licht brandt!

Wij installeren verlichting in al uw kamers van de keuken over de badkamer tot in de slaapkamers. We bieden u een ruime variatie aan mogelijkheden aan, zo bieden we een installatie aan op maat van uw wensen.

U kan ons inschakelen voor een klassieke uitvoering. Dit kan bijvoorbeeld met stijlvolle kroonluchters en andere armaturen of u kan voor ons kiezen voor het plaatsen van spots. Voor een laag energieverbruik raden wij onze oplossing met LED-verlichting aan. Wij komen graag voor de kleine installaties en het verzorgen van de volledige verlichting.

We zetten u nooit in het donker:

  • werken volgens lichtplan
  • plaatsen van alle armaturen tot spots
  • zorgen voor de juiste lichtschakelaren
  • informatie en plaatsen van LED-verlichting

Twijfel geen seconde als u de juiste verlichting wenst en maak meteen een afspraak. Kijk hier voor onze contactgegevens.